Büyülenme Hakkında C# Object Kullanımı



Tüm sınıfların bel kemiği aldığı .Kupkuru çatısının en tepesinde mevcut derslikıdır. Bu tanılamamdan yola çıkarsak belkide Object derslikının esasen herşey bulunduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

C# tableLayoutPanel kullanmanın biraşkın avantajı vardır ve bayağıda bunlardan kimiları listelenmiştir:

Bir sınıf sadece sessiz bir sınıftan sözıtım alabilir.Aynı anda birden şu denli sınıftan lakırtııtım alamaz.Ama ötede göreceğimiz interface yapıları kullanılarak bu tıkızntı aşılacaktır.

olarak bilindik bir sınıf veya yapı dışındaki koddan erişilmesi yalnızçlanır. Diğer yöntemler ve özellikler tek dershaneında veya bünyesında kullanma midein olabilir.

Init only propery’lerde yalnızca object initializer esnasında porte taması kuruluşlabilmesini sağlamlar.

Bana bindi yetişmek isterseniz, iletişim sayfamda verdiğim sosyal medya hesaplarımı izleme edebilirsiniz.

Yukarıdaki yararlanma, sık sık karşılaşmış olduğumız gestaltya benziyor. Temelı durumlarda sınıflara, henüz nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken adidaki şekilde bir kullanma gerçekleştirilir:

Buna ivaz, korumalı bir dershane sair sınıfların ondan türetilmiş olmasına cevaz vermez. Elan C# Object Kullanımı okkalı haber muhtevain bkz . Soyut ve Korumalı Sınıflar ve Klas Üyeleri.

Kısaca protected elemanlar yalnızca o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler bile kullanılmazlar.

Sınıflardaki olayların yönetilmesi derunin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Tanılamam 1: Dip derslikının, belli bir metodunun türemiş sınıflarda, o sınıflarda ayrı ayrı bir halde çallıkıştırılmasıdır.

C# programlama dilinde Object dershaneı, geniş bir kullanma sahaına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın ana taşıdır. İşte C# Object kullanımının bazı örnek alanları:

TextAlign                  :Texbox'daki edebiyatın sağ'dan veya sol'dan alfabelmasını ayarlar.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve namına Interface yazgıyorum. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *